2HIGH4U is een bedrijf dat met touwtechnieken werkzaamheden uitvoert waarvoor steigers of hoogwerkers niet toepasbaar of te kostbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden aan:


  1. -Daken en hellingen

  2. -Bomen snoeien en verwijderen (3HIGH4U)

- (Licht)masten en antennes

- Mobiele hijs- en takelsystemen

  1. -Onderhoud en inspectie

  2. -Acties en entertainment


Onze werktechnieken laten ons toe snel en doelgericht ingrepen uit te voeren die via alternatieven (steigers en/of hoogwerkers) dikwijls duurder zijn en meer tijd in beslag nemen. Voor veel werkzaamheden is het opbouwen van een steiger meer werk dan de klus zelf.

De werkmethode die wij hanteren staat in het buitenland bekend als "rope access".


Naast de snelheid, doelgerichtheid en flexibiliteit die hoogtewerken met touwtechnieken biedt, worden ook alle touwen en werktuigen bij het einde van de werkdag verwijderd, zodat er na de werkuren geen Veiligheidsproblemen (inbraak, ongevallen met derden, etc.) voordoen. Rope access vereist ook geen vlak terrein onder uw werf en in tegenstelling tot mobiele platformen en stellingen dienen er geen vergunningen verzorgd te worden. Tenslotte is deze toegangsvorm, ook voor werken die doorgaans aan de hand van stellingen worden uitgevoerd, uitermate concurrerend daar één en dezelfde maatschappij voor zowel de toegang tot de werkpost als de uitvoering van de werken zorgt.

2HIGH4U rope access

       

    2HIGH4U rope access

    Aletta Jacobsstraat 15 1566SC Assendelft

    T +31613029036   mail@2high4u.nl

    KvK: 34187318